Отпушване на тоалетна от Vik-kanali.com

отпушване на тоалетна софия Нуждаете се от отпушване на тоалетна? Знаем колко неприятен и голям проблем е това и сме на ваше разположение! Обадете се на тел: 0887 135 556. Ние ще реагираме бързо и коректно.

Какви са признаците на запушена тоалетна?

Можете да разберете, че има проблем по следните неща:

  • Водата се оттича бавно

Вероятно е в тоалетната да е попаднал предмет, който да пречи на нормалното оттичане. Един от сигурните признаци, че нещо не е наред е именно бавното оттичане.

  • Странни звуци, неприятни миризми

Канализацията е така изградена, че да не нахлуват миризми в помещението. Когато има проблем със запушване, обаче миризмите започват да се усещат. Възможно е и от канала да се чуват странни звуци и бълбукане.

  • Водата не се оттича

Тогава трябва да се действа незабавно! Когато при пускането на водата тя се оттича много бавно, или изобщо не се оттича и дори започва да излиза от тоалетната – запушването е сериозно и време не трябва да се губи.

Проблемът със запушена тоалетна често трудно можем да разрешим сами.

Ако желаете да се опитате сами да разрешите проблема – можете да опитате един от тези методи:

  • Отпушване с вряла вода

Ако запушването се дължи на малки боклуци, които са лесно разтворими – можете да опитате да излеете малко вряла вода в тоалетната. Ако водата започне да се оттича – изчакайте малко и опитайте отново. Ако, разбира се, няма никакво оттичане – не повтаряйте, за да избегнете преливане.

  • Опитайте с тел или плунжер за отпушване на канали

Можете да опитате в комбинация с горния метод – чрез резки движения с помощта на тел или плунжер се опитайте да създадете вакум. Целта е замърсителите да се изместят и тоалетната да се отпуши.

  • Използване на бутало

Буталото е уред, който е налице в почти всеки дом. Представлява дървена дръжка с гума отпред, която създава вакум. Ако знаете, че в тръбата има предмет – можете да опитате по този начин да го извадите. Трябва да се уверите, че буталото помпа вода, а не въздух.

  • Каналин

Ако сте сигурни, че запушването се дължи на разтворими мръсотии – можете да опитате с каналин.

Съветваме ви, ако не знаете каква е причината – обърнете се към професионалисти.

Вижте нашите цени за отпушване на тоалетна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *