Когато сифон не поема водата и стават локви е сигурен признак на запушена канализация. Можете да разчитате на нашите услуги за отпушване на сифон  на тел. 0876 926 196

независимо дали става въпрос за отпушване на вана, подов сифон или душ кабина.

Ако забелязвате някои от следните признаци във вашия дом:

  • Бавно оттичане

Ако водата се оттича по-бавно от обичайното във вашата баня, вана или душ кабина, не подминавайте този проблем защото е възможно и протичане на вода при съседите Ви. Той със сигурност подсказва за наличието на проблем в канала.

  • · Задържане на вода

Друг признак за запушване на канал във вашия дом е задържането на вода. Ако забележите че водата във вашата, вана,баня или душкабина не се оттича, то със сигурност има запушване в канализацията Ви.

Причини за запушване на канали:

  • Амортизация

Колкото по-стара-каменинова или интернитова система, толкова по-голям е шансът с течение на времето тя да се размести предизвиквайки ръбове и чести запушвания , в последствие на дългото и ползване.Проблема се задълбочава и се налагат чести отпушвания на канала.

  • · Боклуци

Предназначението на шахтите е да събира и отвеждат водата извън сградите. Попадането на боклуци и други предмети в канализационните шахти, водят до запушване и неправилно функциониране. Това непременно води до сериозни проблеми:избиване на фекални води,неприятни миризми,дори и наводнения, който трябва да бъдат разрешени от професионалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *