Нуждаете се от отпушване на мивка? Не губете време, обадете се на тел.: 0887 135 556

отпушване на мивки

Запушената мивка е неприятен проблем. Колкото и да се стараете да не изхвърляте неподходящи неща в нея – на всеки се е случвало. Изхвърлянето на мазнини и отпадъците от чиниите понякога доста усложняват ситуацията.

Доверете се на професионалистите!

Какви са признаците на запушена мивка?

  • Мивката се оттича бавно или изобщо не се оттича

Това е сигурен знак, че мивката се нуждае от отпушване. Можете да опитате да я отпушите с някои от безвредните методи, но само, ако сте сигурни, че запушването не е сериозно. При неправилно процедиране може да запушите още повече канала и да е необходимо къртене и още куп неприятни неща.

  • · Неприятна миризма

Канализацията е така изградена, че неприятните миризми да не се връщат нагоре по канала. Когато, обаче, е налице миризма – значи нещо се случва. Обикновено появата на миризма е предвестник на запушването. Можете да си спестите бъдещи главоболия, ако реагирате по-бързо.

  • · Чуват се шумове от канала

Това е друг признак, че нещо се случва. Своевременната реакция може да предотврати излишни бъдещи проблеми.

Как сами можете да отпушите мивка?

Можете да опитате сами да отпушите мивката, като опитате един от сравнително безвредните методи – със сода, оцет и вода. Изсипете около чаша сода бикарбонат в мивката, след което половин до една чаша оцет. Би било добре да покриете с капак или чиния, защото от химическата реакция между двете се образуват мехурчета и изпарения. Изчакайте половин час, излейте около 2л гореща вода в мивката и след това оставете водата да тече за още няколко минути.

Съветваме ви да опитате само с безвредни за вашето здраве съставки! Някои от химическите продукти на пазара може да са опасни при неправилна употреба.

Желаете съдействие от професионалист? Обадете се!

Можете да видите нашите цени за отпушване на мивка.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *